Menu

Alexandru Graur & Alex Bobeica

Creative Floral Designers

Echipa Dual

DUAL – les garçons créateurs

Cine suntem? Un duo creativ, Alex Bobeica si Alexandru Graur – Ne pare bine!
Ce ne recomanda? Un portofoliu plin de vise implinite, de zambete, de clienti fericiti, de concepte unice si diversificate, fiecare pliate pe orice tip de cerinte: evenimente glam, vintage, minimaliste, shabby chic s.a.
De-a lungul anilor, am pornit in colaborari excelente, care au crescut nume mari de pe piata evenimentelor, insa amandoi fiind intr-o cautare permanenta a acelui ceva (quelque chose), intr-un final l-am gasit, astfel nascandu-se DUAL (DUblu ALex).
DUAL este un nou start, este inceputul unei povesti, o poveste care de fapt incepe cu voi – pentru ca acest nou concept atinge, in primul rand, intelegerea nevoilor clientilor sai.
Venim catre voi cu floristica executata de profesionisti, cu un portofoliu palpabil, cat si feedback-uri de suflet din partea clientilor, dar si cu alte servicii conexe evenimentelor ( spun asta pentru ca noi te putem ajuta in cazul oricarui tip de eveniment: nunta, aniversare, botez, corporate party, baby showers, petreceri de logodna etc. ), precum servicii de inchiriere logistica, servicii de planning sau consiliere. Prin acest „TOT” – adica oferirea serviciilor complete in cadrul evenimentului tau, simplificam ideea de organizare, tie ramanandu-ti doar sa te distrezi si sa te bucuri de ziua mult visata.
Asadar, voi nu trebuie decat sa veniti cu ideile voastre, cu imaginatia voastra, iar mai departe noi ne asiguram ca vom creea un concept ce depaseste un banal set up, transformand astfel visele voastre in realitate!